1650 m² stor utställningslokal fylld med kvalitetsmöbler!

Hem

Varumärken

Inspiration

Om oss

Kontakt & öppettider

Hem

Varumärken

Inspiration

Om oss

Kontakt & öppettider

Sängar

Vi har många fina sängar från Hildning
Hitta din nya säng från Mavis hos oss

Sömn är en stor och viktig del av ditt liv, vi människor tillbringar en tredjedel av vårt liv i sängen. Sömnen är avgörande för vårt mående, hur vi presterar och vår hälsa, investera därför i en kvalitativ säng som passar just dig så att du alltid får en god natts sömn. Hos oss på Israelssons möbler finner du ett brett utbud av sängar i Örebro. Kompromissa inte bekvämlighet för design, hos oss finner du sängar med både och. 

Hos oss finner du inte bara sängar i Örebro, du finner även kompletterande produkter till din nya säng, vi har bl.a. sängkläder, sängbord, sänglådor, bäddmadrasser och sängben för en komplett säng som passar in i ditt sovrum. Vill du provligga våra sängar och hitta den perfekta för dig är du välkommen in till vårt möbelvaruhus som har mängder av olika modeller av sängar i Örebro från varumärkena Hilding och Mavis.

Soffor

Hos oss finner du fina soffor från Amalfi
Hos oss hittar du soffor från BD-möbel
Kom in till oss och hitta din nya soffa från Bellus
Vi har ett brett utbud av soffor från bröderna Anderssons
Vi har ett brett utbud av Chesterfield-soffor
Hitta din nya soffa från Ermatiko hos oss!
Köp din nya soffa från Göinge Möbler
Köp din nya soffa från Haga gruppen
Hitta den perfekta soffan för dig från Hjort Knudsen
Rave erbjuder soffor, sängar och andra möbler av hög kvalitet

Mittpunkten i ett hem anses ofta vara vardagsrum, mer specifikt soffor. Hos oss finner du soffor i Örebro från varumärken så som Amalfi, BD, Bellus, Bröderna Anderssons, The English Chesterfield CO., Ermatiko, Göinge möbler, Haga gruppen, Rave Furniture och Hjort Knudsen. Välkommen till Israelssons möbler för att välja och vraka bland soffor i olika modeller, mönster, material och färger. 

Hos oss finner du allt från klassiska modeller så som Chesterfieldsoffor till mer moderna former och modeller. Hos oss kan du välja bland många olika modeller av soffor för att finna en som passar in hemma hos just dig. Om du vill provsitta våra soffor är du välkommen till vårt möbelvaruhus där du kan känna och klämma på många olika modeller och material. 

Möbler & Matsalsgrupper

Hos oss hittar du ett brett utbud av möbler från Rowico
Hos oss finner du mängder av fina möbler från Torkelson
Hitta dina nya möbler från Nordic Furniture Group hos oss
Hos oss hittar du ett brett utbud av möbler från Attina

En matsalsgrupp är en viktig del av ens hem, det är ofta där familj och vänner möts för att njuta av varandras sällskap ihop med en god middag. Hos oss på Israelssons möbler finner du ett brett utbud av matsalsgrupper från varumärken så som Rowico, Torkelson, Nordic Furniture Group och Attina. Vi har en matsalsgrupp till alla hem, och hos oss kan du välja mellan många olika mönster, material, färger och modeller. Om du söker efter matsalsgrupper och andra möbler i Örebro är du välkommen till vårt möbelvaruhus för att provsitta och känna på våra produkter. 

Belysning

Hos oss hittar du rätt belysning till ditt hem
Hitta din nya belysning från pholc hos oss

Belysning är en viktig faktor för att få till den rätta känslan för ditt hem. Vad för typ av belysning, var man placerar den och vad för modell på lampa man köper påverkar känslan av ditt hem. Därför har vi på Israelssons möbler sett till att det finns något som passar alla hem hos oss. Vi erbjuder stilfull och trendig belysning i Örebro för alla rum i ditt hem. Hos oss hittar du belysning till hela ditt hem från varumärkena Cottex och Pholc. Välkommen till vårt möbelvaruhus för att hitta belysning till alla rum i ditt hem.

Fåtöljer

Hitta din nya fåtölj från BD hos oss
Hos oss finner du ett brett utbud av fåtöljer från bröderna Anderssons
Finn din nya fåtölj från Hjort Knudsen hos oss
Hos oss finner du din nya fåtölj från Haga Gruppen

Känns ditt vardagsrum lite för tomt och du vill komplettera det med en ytterligare möbel? Har du för lite sittplatser i vardagsrummet? Då är en fåtölj den perfekta och snyggaste lösningen! Vi har ett brett utbud av kvalitativa och trendiga fåtöljer från varumärken så som BD, Bröderna Anderssons, Hjort Knudsen och Haga gruppen. Hos oss hittar du fåtöljer som passar alla smaker, oavsett vilket mönster, material eller färg du föredrar så hittar du din nya favoritmöbel hos oss. 

Mediabänkar

Hitta din nya mediabänk hos oss från RGE
Hos oss hittar du ett brett utbud av soffbord från Rowico

Söker du efter mediabänkar i Örebro? Då har du hittat rätt! Vi har många modeller från varumärken så som RGE och Rowico. Oavsett vad för stil, färg eller material du föredrar så är vi säkra på att du hittar en mediabänk som passar dig hos oss. 

Mediabänken är det perfekta tillägget till ditt vardagsrum, den lyfter rummet och den bidrar med ytterligare förvaring. Med en mediabänk förvarar du enkelt dina tv-spel, dvd:er och kanalbox. Att inreda med en mediabänk kan ge ett rum en mer luftig känsla samtidigt som man kan göra det effektfullt genom att bryta av med en annan färg än den du har på väggen. 

Sängkläder

Hos oss finner du många fina sängkläder från Värnamo of Sweden

Hos oss på Israelssons möbler hittar du kvalitativa och snygga sängkläder från Värnamo of Sweden. Du kan välja bland många olika mönster och färger för att hitta sängkläder som passar dig och ditt sovrum bäst. Hos oss hittar du sängkläder som lyfter ditt sovrum på ett stilsäkert och trendigt sätt. Välkommen in till vårt möbelvaruhus för att känna på materialet och välja ut de perfekta sängkläderna för dig.

Soffbord

Hitta ditt nya soffbord från Bord Birger hos oss
Hos oss finner du många fina soffbord från Kleppe
Hos oss hittar du ett brett utbud av soffbord från Rowico
Hitta ditt nya soffbord från Stenexpo hos oss

Ett soffbord kan lyfta ett vardagsrum om man lyckas hitta rätt. Hos oss på Israelssons möbler kan du välja mellan många olika modeller, färger och material från varumärken så som Bord Birger, Kleppe, Rowico och Stenexpo. Utan ett soffbord känns inte vardagsrummet komplett, det är både en snygg inredningsmöbel, och en praktisk möbel. Vi har sett till att skapa ett sortiment där alla kan hitta ett soffbord som passar in i deras hem, och där man inte behöver kompromissa design för ett praktiskt soffbord. Välkommen till vårt möbelvaruhus för att hitta ditt nya soffbord i Örebro.